Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szerelmem lapjai

Szerelmem lapjai

Vissza a mókuskerékbe

2020. március 28. - Dr.D..

Kedves Viki!

Tudom ezt a levelet sem fogod elolvasni mint annyi minden mást, számodra én is csak egy voltam a közül az öt-hat férfi közül akit a barátnőd szerint meg kell, hogy ismerj ahhoz, hogy majd ki tudd választani a számodra megfelelőt. Remélem ezt a k*rvamentalitást nagyon gyorsan offolod mert ennek nem lesz jó vége: minden egyes kapcsolattal amibe beleteszed magad olyan sebeket szerezhetsz amik örökre ott lesznek a lelkeden és a végén belőled is csak egy olyan lelketlen büdösbogár lesz mint akik jönnek-mennek közöttünk, s közben előadják hogy milyen menők.  Hála az égnek most már férjnél vagy, s remélem jól megy a sorod. Ezt a levelet most nem a férjes asszonyhoz, hanem ahhoz a lányhoz írom akit még 2014-ben volt szerencsém ismerni. 

Nagy magányomban írok hozzád innen az orvosszállóról, félellemmel vegyes érzelmekkel. Igen be kell vallanom neked , félek: Félek attól, hogy nem láthatom többé viszont családtagjaimat. Hogy ez az egész járvány megváltoztatja eddigi kényelmesnek hitt életünket az már biztos.

Most, hogy már férjnél vagy tudom nem lehetsz enyém.De talán jobb is így.. Hisz megbeszéltük nekem valaki olyan kell akivel közös családi életet élhetek, gyerekekkel együtt. Te kerek perec kijelentetted neked nem kell gyerek. Remélem mostanára már meggondoltad magad: olyan nagyon kár lenne, ha egy ilyen okos és szép nő mint te nem vállalná azt amit az élet elvár tőle: továbbadni azt az életet amit Istentől kaptunk. Gondolj bele mennyi ősödnek kellett meghallnia ahhoz, hogy te most itt lehetsz. Kérlek vállald fel, hogy továbbadod az életet! 

Voltaképpen egy nagy misztériumjáték szereplői vagyunk mindahányan a magát újrateremtő és (talán) jobbítani igyekvő természet óriási égboltja alatt. 

 Számomra elkezdődött ennek a játéknak egy újabb felvonása

Te vagy a gondolat a mondat alany állítmány tárgy és minden ami utána megmarad az idő te vagy ez bármit is jelentsen hogy jönne már ide az értelem és a várakozás soha se más csak te vagy ez nem múlik el, hát, hogy van ez kincsem? az épp kiakadt szív aminek egy mennydörgésnyi ütés kell hogy visszatérjen közénk a némaság a könyvtárban a keresés és a megtaláltam ahogy visszapattan a hang a falról öreg nénik esz-sze és csé-je a miatyánk üdvözlégyében az elbújás a leleplezés jaj baszd meg ne már a csúnya beszéd ami miatt a nagyanyám nem kíváncsi rád. a pánik, hogy sosem lesz ebben részem hogy későn veszed észre az egészet hogy elfejtesz és elfelejtelek kész hogy ezt elfogadom hogy jó éjt
Ha vége, hát csókolj meg s isten áldjon;
megtagadlak, már nem vagyok tied;
gyönyörnek, óh, mily gyönyörnek találom,
hogy ledobhattam bilincseimet.
Egy kézfogás még, - töröld eskünket
s ha találkoznak sorsunk útjai,
ne árulja el se szó, se tekintet,
hogy a volt vágyból maradt valami.
Most, bár szerelmünk már-már alig él,
s ravatalánál zokog a hüség
és utolsót lüktet a szenvedély
s a tisztulás lefogja a szemét,
most még, noha mindnyájan elsiratták
fel tudnád támasztani, ha akarnád
Szeretnék abban hinni, hogy létezik nő ezen a Földön aki képes még engem szeretni egy életen át. Abban is hiszek, hogy sikerül valakit találnom akit szerethetek úgy vagy még jobban mint ahogy most és mindig is téged szerettelek. 
Köszönöm az egyetemen eltöltött szép éveket, sajnálom, hogy harmadév után nem voltam veled.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelmemlapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr1815545484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása